Wrong flag

Discussion in 'Forum Feedback & Problems' started by Carpedien1982, Jun 14, 2022.

  1. Carpedien1982

    Carpedien1982 Netherlands Subscriber

    Offline
    Joined:
    Jul 16, 2019
    Messages:
    103
    Location:
    Sweden
    Hi! I don't know why but i no longer hace my Swedish flag. Is something i uppdated what makes tjis happen?
    Cheers,
    Francisc
     
  2. Carlsson

    Carlsson Sweden Admin/Founder Member

    Offline
    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    3,742
    No, it happens all the time. It depend on where your internet provider's server is located.
    When I am at work and checking cpl or ccs out, I often get a Danish flag. Sometimes also a US flag.
     
  3. WimVe

    WimVe Subscriber

    Offline
    Joined:
    Aug 3, 2011
    Messages:
    2,739
    or a German one.
     
  4. kero-scene

    kero-scene Australia Subscriber

    Offline
    Joined:
    Jan 23, 2013
    Messages:
    307
    Location:
    Australia
    If I switch my Safari settings to hide my IP address from websites then I get an American flag.
     
  5. Carpedien1982

    Carpedien1982 Netherlands Subscriber

    Offline
    Joined:
    Jul 16, 2019
    Messages:
    103
    Location:
    Sweden
    Ok. Intressting. I understand how it calculates the country. I don't know if it is possible to take the flag based on the location what we record.
    /Francisc
     
  6. Fireexit1

    Fireexit1 United Kingdom Subscriber

    Offline
    Joined:
    Jun 13, 2020
    Messages:
    2,007
    Location:
    Brighton UK
    I happens when I use NordVPN - depending on where I am connected to
     

Share This Page